Föreläsningar

therese6623:e februari kommer jag till Malmö och föreläser om Hormoner i maten!

Ja, det finns både naturliga och allt annat än naturliga hormoner i din mat. Och de påverkar alla din kropp!

Föreläsningen äger rum på In The Pink och fokus ligger på hormonerna i vår mat och hur de påverkar din kropp, men självklart berör jag också frågor av närbesläktat intresse. Min förhoppning är att du ska lämna föreläsningen med nya fakta, nya insikter och en stark vilja att omsätta alltsammans i din vardag. Lär dig välja rätt mat för att nå hormonell balans och få din kropp att fungera optimalt!

I anslutning till föreläsningen bjuder min vän och kollega, matskribenten och kokboksförfattaren Birgitta Höglund, på benbuljong i Wonderbag och frökex av eget recept från Huså Bröd.

Ta med dig dina funderingar och kom! Ingen fråga är för liten, ingen är för stor.

Plats: In The Pink
Tid: 23/2 -17, kl 18.00-20.00
Anmälan görs till In The Pink, du hittar information i länken här.

Hoppas vi ses!

signaturbild-in-the-pink

 

 

 

Vill du att jag kommer och föreläser hos dig?

Samlad föreläsning2

Jag föreläser mer än gärna på olika teman som rör hälsa. Det kan handla om generella vägar till det goda, hälsosamma livet, eller mer specifika teman om hormonbalans, kvinnohälsa, stress eller mat. Mitt mål med en föreläsning är alltid att du som lyssnare ska få en stor portion inspiration men också värdefull och handgriplig kunskap med dig hem. Att så kunskapsfrön, väcka tankar och om möjligt vara upphov till både skratt och aha-upplevelse är min drivkraft och önskan .

Vill du att jag ska komma och föreläsa på ditt företag, i din förening eller i din organisation så tveka inte att kontakta mig. Jag är öppen för förslag och vi kan alltid diskutera oss fram till ett ämne eller tema. En föreläsning kan vara en timme eller fyra, du bestämmer.

Föreläsning 2

Print Friendly

En reaktion på “Föreläsningar

  1. Pingback: Sockerfri chilisås – Långkok i Wonderbag | Birgitta Höglunds mat

Kommentera