Föreläsningar

Skapa mindre stress!
31 augusti i Östersund

En föreläsning om vad stress egentligen är, hur det påverkar oss fysiologiskt och mentalt, vad som orsakar stress och hur vi kan skapa mindre av denna stress i våra liv. En ögonöppnare för djupare förståelse som inspirerar till förändring.

I pausen får du en stor bonus! Då träffar du förutom mig även min kollega och vän, matskribenten, bloggaren och kokboksförfattaren Birgitta Höglund. Birgitta berättar lite om sin hälsoresa och bjuder på något gott ur Wonderbag och frökex av eget recept från Huså Bröd.

Tid: Torsdag 31 augusti kl 18.30-21.00
Plats: Ecocaféet, Storgatan 26, Östersund
Pris: 350:-/person
Anmälan: gör du till Studieförbundet Vuxenskolan som så generöst hjälper oss med det praktiska runt detta event. Anmälan

 

Vill du att jag kommer och föreläser hos dig?

Jag föreläser mer än gärna på olika teman som rör hälsa. Mitt mål med en föreläsning är alltid att du som lyssnare ska få en stor portion inspiration men också värdefull och handgriplig kunskap med dig hem. Att så kunskapsfrön, väcka tankar och om möjligt vara upphov till både skratt och aha-upplevelse är min drivkraft och önskan .

Vill du att jag ska komma och föreläsa på din ort så tveka inte att kontakta mig. Och har du förslag på lokaler eller kan hjälpa till med andra praktiska moment runt omkring så är ingen gladare än jag!

 

Print Friendly