Föreläsningar

Hormoner i maten – den 26:e april kommer vi till Uppsala!

Från en liknande föreläsning på In The Pink i Malmö.

Den 26:e april besöker jag PriMaten och föreläser om hormonerna i vår mat och miljö och hur de påverkar din kropp. Jag pratar vad hormonerna egentligen är, var de finns och hur de påverkar dig. Du får råd om hur du kan välja rätt mat för att nå hormonell balans, lär dig var fällorna finns och vilka val du kan göra för att få din kropp att fungera optimalt.

I pausen bjuder min vän och kollega, matskribenten och kokboksförfattaren Birgitta Höglund, på benbuljong ur Wonderbag och frökex av eget recept från Huså Bröd. Birgitta som är välkänd på PriMaten där hon ända sedan startat bidragit med recept till menyerna, ser till att du också får med dig en generös goodiebag hem. Dessutom, som extra bonus denna kväll, lottar vi ut en Wonderbag perfekt för att hålla din lunchlåda varm eller kall!

Plats: PriMaten, Science Park, Dag Hammarskjölds väg 58, Uppsala
Tid: 26 april, kl 18-20
Pris: 350 kr. I priset ingår föreläsning, provsmak av buljong och frökex, goodiebag och deltagande i utlottning av en miniwonderbag. Fika finns till försäljning.
Anmälan: Görs på mejl till info@klokarad.se, senast den 17/4.

Vi ses på PriMaten!

PriMaten

Hormoner i maten – den 3:e maj kommer jag till Nyköping!

Ja, det finns både naturliga och allt annat än naturliga hormoner i din mat. Och de påverkar alla din kropp!

Den 3:e maj kommer jag till Hela Du på Din Vårdcentral i Nyköping och fokus ligger på hormonerna i vår mat och hur de påverkar din kropp, men självklart berör jag också frågor av närbesläktat intresse. Min förhoppning är att du ska lämna föreläsningen med nya fakta, nya insikter och en stark vilja att omsätta alltsammans i din vardag. Lär dig välja rätt mat för att nå hormonell balans och få din kropp att fungera optimalt!

Ta med dig dina funderingar och kom! Ingen fråga är för liten, ingen är för stor.

Plats: Hela du, på Din Vårdcentral, Ängstugevägen 2 i Nyköping
Tid: 3/5 -17, kl 18.00-20.00
Pris: 200:-/person
Anmälan: Görs till Karina Sandström på mejl karinasandstrom@live.nu eller på telefon 070-499 65 95. Betalningsuppgifter får du vid bokningen.

Vi ses i Nyköping!

Den 13-14 maj  – paleohelg hos Under vårt tak i Sätila

Hormoner och Naturlig rörelse står på schemat denna helg i maj. Vi kan utlova en fantastisk helg i goda vänners lag och i de vackraste omgivningar! Läs mer och anmäl dig på Under vårt tak.

Vi ses!

 

 

Vill du att jag kommer och föreläser hos dig?

Samlad föreläsning2

Jag föreläser mer än gärna på olika teman som rör hälsa. Det kan handla om generella vägar till det goda, hälsosamma livet, eller mer specifika teman om hormonbalans, kvinnohälsa, stress eller mat. Mitt mål med en föreläsning är alltid att du som lyssnare ska få en stor portion inspiration men också värdefull och handgriplig kunskap med dig hem. Att så kunskapsfrön, väcka tankar och om möjligt vara upphov till både skratt och aha-upplevelse är min drivkraft och önskan .

Vill du att jag ska komma och föreläsa på ditt företag, i din förening eller i din organisation så tveka inte att kontakta mig. Jag är öppen för förslag och vi kan alltid diskutera oss fram till ett ämne eller tema. En föreläsning kan vara en timme eller fyra, du bestämmer.

Föreläsning 2

Print Friendly