Skriverier

therese64Mitt arbete består till hundra procent av kommunikation. När jag utbildar och föreläser är det förstås det talade ordet som används. Men jag vill också nå människor på annat sätt och med en annan sorts tankar. För detta är det skrivna ordet optimalt. Det skrivna ordet äger sin egen magi, det möjliggör en längre och djupare eftertanke både hos mig som författar och dig som läser. Dessutom kan jag kommunicera med fler, nå fler, med det skrivna ordet än vad som är möjligt genom fysiska möten.

Jag vill dela med mig av funderingar jag har, reflektioner som jag gjort och insikter som jag fått. I min vildaste fantasi hoppas jag att detta kan så ett frö hos dig, kanske väcka en ny tanke, beröra dig och bli en del av din utveckling. Vill du sedan tänka tillsammans med mig, kommentera och dela mina tankar – då kan vi kanske blicka över trädtopparna och skåda stjärnorna tillsammans.

Jag tror att världen behöver mer tanke, både före och efter, mer reflektioner och större perspektiv. Min förhoppning är att mina ord på något litet sätt kan bidra till detta. Jag skriver om livet, insikter jag fått, saker jag tycker mig ha förstått. Det är mina sanningar, mina upplevelser, men kanske kan de vara till glädje även för någon annan.

Än så länge sker mitt skrivande först och främst på min blogg, men min dröm och förhoppning är att inom en snar framtid också kunna nå ut på papper. Jag hoppas att du vill följa mina tankar och reflektera tillsammans med mig. Välkommen in på min blogg!

TR_fototag_akvarell

Print Friendly

Kommentera